+385 99 837 4692

Nazovite nas

info@tk-welditpro.hr

Javite se

INSTAGRAM

@tkwelditpro

O nama

Tko smo mi?

Specijalizirali smo se za proizvodnju širokog spektra metalnih konstrukcija te ostalih proizvoda od metala, i nadmašujemo druge u industriji kako bi zadovoljili potrebe svojih kupaca.

Glavna djelatnost je proizvodnja proizvoda od metala i prodaja metalnih konstrukcija koje se izrađuju po nanarudžbi, to jest potrebama kupca.
Po narudžbi izrađujemo inox stubišne i balkonske ograde u poslovnim i privatnim objektima, čelične nadstrešnice, tende, dvorišne ograde, građevinsku bravariju (metalna vrata i prozori), poslovne hale, kovane ograde, te još mnogo toga.

NAŠA PONUDA

Pogledajte asortiman naših proizvoda

Zašto izabrati nas?

Preciznost izrade

Spremnost na ulaganje u tehnologije

Poštivanje rokova isporuke

Pristupačne cijene

Naša misija

Naša misija je pružiti poslovnim partnerima vrhunsku kvalitetu uz pristupačne cijene te proširiti svoje djelatnosti da bismo udovoljiti zahtjevima tržišta na način da razvijamo nove proizvode i usluge.

Prednosti čeličnih konstrukcija

Čelik je vrlo moderan i aktualan materijal, materijal neograničenih mogućnosti. Zbog univerzalne primjenjivosti koristimo ga stoljećima i može se koristiti na različite načine to je pouzdan partner sa izuzetnim tehničkim i funkcionalnim svojstvima koji ga čini omiljenim kod arhitekata i investitora. Pogodan je za reprezentativnu i industrijsku gradnju; često se koristi u projektima gdje dolazi do projektantskih promjena.

Estetske

Ekonomske

Okoliš

Tehničke

Sigurnosne

KONTAKTIRAJTE NAS

Imate upite, narudžbu ili zahtjev? Ne ustručavajte se i kontaktirajte nas. Riješimo zajedno Vaš problem brzo i efikasno.

Bavimo se proizvodnjom metalnih konstrukcija i njihovih dijelova

INFORMACIJE

ZATRAŽI PONUDU

Ispunite obrazac i potpuno besplatno zatražite ponudu