+385 99 837 4692

Nazovite nas

info@tk-welditpro.hr

Javite se

INSTAGRAM

@tkwelditpro

Usluge

Radimo kompletne projekte od nabave do izrade i montaže

U suradnji sa građevinskim firmama u mogućnosti smo biti nositelji kompletnog projekta. Od samog početka projekta, brinemo za nabavu svog potrebnog materijala. Izrađujemo proizvod te po završetku dostavljamo proizvod te radimo montažu. Osim same montaže u mogućnosti smo napraviti i ostale usluge kao što su asfaltiranje i parkirna mjesta.

Izrada proizvoda

Doprema i montaža

Obrada metala

Izrada proizvoda

Specijalizirali smo se za proizvodnju širokog spektra metalnih konstrukcija te ostalih proizvoda od metala, i nadmašujemo druge u industriji kako bi zadovoljili potrebe svojih kupaca.

Glavna djelatnost je proizvodnja proizvoda od metala i prodaja metalnih konstrukcija koje se izrađuju po narudžbi, to jest potrebama kupca.
Po narudžbi izrađujemo inox stubišne i balkonske ograde u poslovnim i privatnim objektima, čelične nadstrešnice, tende, dvorišne ograde, građevinsku bravariju (metalna vrata i prozori), poslovne hale, kovane ograde, te još mnogo toga.

Naša misija je pružiti poslovnim partnerima vrhunsku kvalitetu uz pristupačne cijene te proširiti svoje djelatnosti da bismo udovoljiti zahtjevima tržišta na način da razvijamo nove proizvode i usluge.

Doprema i montaža

Uz sve navedene usluge, mi ćemo se pobrinuti i za dostavu te montažu izrađenih konstrukcija, a ovo je ujedno i najveći izazov našega poslovanja. Osigurat ćemo za Vas dostavu i montažu na području cijele Hrvatske, susjednih zemalja Bosne i Hercegovine, Srbije te u ostale europske zemlje.

Proizvode šaljemo našim vozilima ili špedicijom, a cijena dostave i montaže obračunava se zasebno ili pak prema dogovoru s klijentima. Kod transporta i montaže uvijek su moguće izvanredne situacije. U slučaju zastoja, kašnjenja isporuke ili drugih mogućih poteškoća, ovdje su naši ljubazni stručnjaci vješti u rješavanju nepredviđenih problema. Naručenu robu u Vašim domovima možete očekivati u najkraćem mogućem roku.

 

Obrada metala

Pod obradom metala podrazumijevamo promjenu oblika, dimenzija ili svojstava kako bi bio pogodan za daljnju uporabu. Obradu izvodimo ručno ili strojno, a za što točniju izradu potrebni su alati koji su konstruirani posebno za ovu svrhu. Odabir načina obrade metala ovisit će o tome gdje ga želite upotrijebiti.

Bavimo se proizvodnjom metalnih konstrukcija i njihovih dijelova

INFORMACIJE

ZATRAŽI PONUDU

Ispunite obrazac i potpuno besplatno zatražite ponudu