+385 99 837 4692

Nazovite nas

info@tk-welditpro.hr

Javite se

INSTAGRAM

@tkwelditpro

Montažne hale

Potreban Vam je savjet, produktivno rješenje ili inovativna ideja?

Zatražite ponudu!

Montažne hale

Nudimo odgovarajuća rješenja za svaki zahtjev, veliki izbor dimenzija. Modularni dizajn skladišnih hala jamči stalno visoku kvalitetu po pristupačnim cijenama. Skladišne hale su napravljene od  vruće pocinčanih čeličnih elemenata i sastavljaju se brzo i efikasno. Skladišne hale su bez potpornih tj. unutarnjih stupova što daje upotrebljivost cijelog prostora te omogućuje nesmetano kretanje strojeva u unutrašnjosti prostora.

Opterećenje konstrukcije prema Eurocodu (uzimajući u obzir lokalno opterećenje snijega i vjetra za svaku lokaciju)

Montažne skladišne hale su vrlo prilagodljive te je moguća nadogradnja na postojeći objekt.

Lagano održavanje, velika iskoristivost prostora, velik izbor dodatne opreme, sa ili bez betonskih temelja, laka montaža i demontaža, razlog su za odabir naših montažnih skladišnih hala.

Možete ih proširiti u bilo kojem trenutku jednako lako kao što ih možete premjestiti i ukloniti bez ikakvog znaka da su ikad bile montirane.

Mogućnost montaže na različite vrste podloga : nabijeni šljunak, asfalt, betonska ploča ili temelji. Nosive stupove učvršćujemo čeličnim klinovima ili anker vijcima u postojeću podlogu.

Upotrebljavaju se za skladištenje repromaterijala, poluproizvoda i proizvoda kao i različite robe koja je osjetljiva na vremenske uvjete. Isto tako montažne hale moguće je koristiti kao prostore za jahanje, natkrivanje sportskih terena i sve ostale slične namjene.

Bavimo se proizvodnjom metalnih konstrukcija i njihovih dijelova

INFORMACIJE

ZATRAŽI PONUDU

Ispunite obrazac i potpuno besplatno zatražite ponudu